En Bitcoinhval netop kortsluttet $ 100M BTC – Forventer store indehavere et større fald?

En Bitcoin-hval placerede en dollar på $ 100 millioner den 15. november efter forskellige on-chain data-tip til en hvalinduceret BTC-udsalg i løbet af den sidste uge.

En Bitcoin (BTC) -hval placerede 100 millioner dollars på Bybit ifølge pseudonymehandleren CL. Det kommer efter, at forskellige on-chain data peger mod en hvaldrevet afsætning i løbet af den sidste uge.

Selvom fremdriften i Bitcoin forbliver stærk, er der mange grunde, der gør $ 16.000 til et attraktivt område for sælgere.

Der er betydelig likviditet på $ 16.000, primært fordi det er et tungt modstandsniveau. Men niveauet har set relativt høj køberefterspørgsel, viser stablecoin-tilstrømningen. Derfor gør kampen mellem købere og sælgere til $ 16K det til et område med høj likviditet, som er overbevisende for sælgere.

Stigende tegn på, at hvaler tager overskud

En sælger solgte aggressivt Bitcoin på Bybit den 15. november. Ordrestrømme viser, at der i gennemsnit var salgsordrer til en værdi af omkring 3,5 millioner dollars i træk i flere timer.

Baseret på den bratte store salgsordre foreslog CL, at dette kan resultere i to scenarier.

For det første kan sælgeren blive opslugt og forårsage et klem, hvilket kan få BTC-prisen til at stige. For det andet kunne det fortsætte med at anvende salgspres på BTC. Den erhvervsdrivende skrev:

„For cirka 2 timer siden solgte en aggressiv næsten ~ 100 mio. På Bybit, en tredjedel af sælgerne åbner, personligt ret nysgerrig efter at se, hvad der sker, hvis denne sælger / kortere bliver opslugt, eller hvis han slippes fri.“
I mellemtiden har andre større børser set store indskud i løbet af de sidste 24 timer. USA-baserede kryptokursudveksling Gemini oplevede et depositum på 9.000 BTC ifølge data fra CryptoQuant.

Hvaler bruger typisk udvekslinger med nøje overholdelse og stærke lovgivningsmæssige foranstaltninger, som inkluderer platforme som Coinbase og Gemini.

I betragtning af det store Bitcoin-indskud i Gemini, der er værd $ 143 millioner, sagde en pseudonym forsker kendt som “Blackbeard”, at det er tid til at være forsigtig.

Bare weekendens volatilitet?

Som CL bemærkede, er Bitcoins nuværende markedsstruktur forskellig fra den foregående cyklus. For eksempel, da BTC var på $ 16.000 i 2017, var markedet ekstremt overophedet med ekstrem volatilitet. Den erhvervsdrivende sagde:

„Tilbage i 2017, da vi pumpede fra 10k, 15, ind i 20k, havde vi OKEx ugentlige futureshandel i 1000 $ kontangoer, nu er vi her med kvartalsvis kun 100 $ over.“

Denne gang synes rallyet at være mere bæredygtigt og gradvist. Bitcoin har fortsat set et trappelignende rally i løbet af de sidste seks måneder, hvilket har gjort det muligt at udvikle sig til en langvarig opadgående tendens.

I stedet for en pludselig stigning efterfulgt af en anden stejl stigningstendens, har BTC set opad, efterfulgt af konsolidering osv.

Som Cointelegraph rapporterede tidligere på denne måned, viser forskellige data, herunder Google Trends, at der stadig er ringe interesse fra detailinvestorer i modsætning til i slutningen af ​​2017. På den anden side er der stigende bevis for, at Wall Street begynder at lægge mærke til.

Derfor er der et stærkt argument, at den igangværende rally er grundlæggende forskellig fra 2017 på trods af det nuværende „ekstreme grådighed“ markedssentiment. Især er det tilgængelige udbud faldet på grund af den seneste halvering samt faldende reserver på børser det sidste år.

Bitcoin futures finansieringssatser er også neutrale på omkring 0,01%, hvilket betyder, at markedet ikke er så overophedet eller overfyldt som for tre år siden. Denne tendens kan gøre ulempen begrænset, især på mellemlang sigt.